Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΚΙΝΗΜΑ...ΚΙΜΟΝΟ... ΓΚΕΙΣΑ...

http://www.greektube.org/content/view/69781/2/
Γκέισα (ιαπων. 芸者) ονομάζεται στην Ιαπωνία η μορφωμένη γυναίκα, η οποία έχει παρακολουθήσει ειδικές σπουδές, φοράει τα κιμονό με εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια και χτενίζεται με το χαρακτηριστικό χτένισμα, γνωρίζει καλά την πατροπαράδοτη «τελετουργία τουτσαγιού» και χορεύει τους παραδοσιακούς χορούς της Ιαπωνίας ή παίζει το μουσικό όργανοσαμισέν. Οι γκέισες δεν είναι ιερόδουλες, παρά τη λανθασμένη αντίληψη από διαφορετικές κουλτούρες, κυρίως στο δυτικό κόσμο.
Η θεά Αφροδίτη είναι η θεά του Έρωτα. Στην αρχαία ελληνική θεώρηση για τη ζωή ο έρωτας περιελάμβανε πολύ περισσότερα πράγματα από τη σχέση μεταξύ των δύο φύλων. Περιείχε τη συναδελφικότητα των αντρών πολεμιστών και τη σχέση δασκάλου και μαθητή. Η Ελληνίδα εταίρα μπορεί να έχει για επάγγελμα τον έρωτα, ο ρόλος της όμως ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από τις σύγχρονες ιερόδουλες. Η Ελληνίδα εταίρα ήταν καλλιεργημένη γυναίκα με σωματική αρετή και κανένας άντρας δεν τολμούσε να της κάνει σεξουαλικές προτάσεις. Λόγω του σεβασμού που έτρεφαν οι Έλληνες για τη λειτουργία του έρωτα, είναι βέβαιο πως σε καμία περίπτωση δεν πλησίαζε η εταίρα την αθλιότητα και τον εξευτελισμό που υφίσταται σήμερα.
ΕΜΑΘΑΝ ,,ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ...ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΓΚΕΙΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΟΝΟ..ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ...ΚΑΜΙΛΑΥΚΙΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ...ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ..ΤΙΠΟΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΕΣ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ...ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΣΤΡΑ...ΜΕ ΨΗΛΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ..ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ..ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ..ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ...ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ..ΚΑΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ...ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΣΑΝ..ΟΙ ΓΚΕΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ...
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΜΑ...
ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ.....ΟΙ ΓΚΕΙΣΣΕΣ ..ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ...ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ...
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου